Haptotherapie Zevenaar

Bezoek de website | Mail ons
0316343795

Haptotherapie Zevenaar, De therapeuten Jacqueline de Boer en Marc Poorter zijn het kloppend hart van haptotherapie Zevenaar. Zowel overdag als in de avond kunt u afspraken maken met één van beide. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij u op een vakkundige manier begeleiden. Samen met u wordt gezocht naar de, voor u, passende behandeling.

Therapievormen Haptotherapie Zevenaar

Haptotherapie

Haptotherapie is een behandeling voor mensen, die op een of andere manier “vast" zijn gelopen of dreigen ”vast” te lopen in hun dagelijkse bestaan. Dit kan zich uiten in lichamelijke of geestelijke klachten, welke men zelf/alleen niet meer kan oplossen. Ondersteuning vanuit de haptotherapie kan hierbij een belangrijke hulpmiddel zijn.

Te denken valt aan:

  • Chronische hoofdpijn klachten
  • Burn out/ overspannen
  • Allerlei fysieke klachten die steeds terug keren
  • Stress- en Paniekklachten, na ingrijpende gebeurtenissen en soms ook nog, door onbekende oorzaak.

Haptotherapie kan u handvatten geven om anders te leren omgaan met de oorzaak van uw klachten. De sessies duren een uur, waarbij de therapeut u gaat helpen uw grenzen te herkennen, uw grenzen te verleggen, uw grenzen aan te geven.

U kunt zich aanmelden voor een intake via haptotherapiezevenaar@gmail.com.

Voor meer informatie zie www.fysio-z.nl, hier staat tevens informatie over de vergoedingen van uw zorgverzekeraar. Voor nadere informatie kunt u ook altijd mailen naar haptotherapiezevenaar@gmail.com.

Tevens is het mogelijk in de avond een afspraak te maken met M. Poorter.

Meer over Haptotherapie